Coop Nordvest SA OBS Moa

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

OBS MOA ÅLESUND - avd. sport har ledig deltidsstilling

Vil du være med å dra lasset i en butikk med stor medgang?

Om stillingen:

Deltidsstillingen har en stillingsgrad på 16%, og inngår i turnus med arbeidstid på kvelder og lørdager. Det blir i tillegg mulighet til mertimer i høysesonger og ferier eller ved annet fravær i butikken. Tiltredelse etter avtale.

 Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Varemottak / varepåfylling
  • Forefallende renhold og rydding
  • Tunge løft må påregnes

Vi ser etter deg som har glød og vilje til å stå på. Du liker å jobbe strukturert og i et høyt tempo. Du er hjelpsom og imøtekommende og setter alltid kunden først. Du har en gnist og et humør som bidrar til å styrke vårt gode arbeidsmiljø i butikken.Du må være fleksibel og kunne jobbe kveldstid og helg

 

Coop Nordvest kan tilby ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring, og en

mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Spørsmål om stillingen kan rettes til salgsleder Jack Absalonsen på tlf. 930 97 377

Søknad og CV registreres digitalt her

Søknadsfrist: 18. februar 2020

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.