Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED EIDSDAL søker butikkmedarbeider - Vikariat

Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører arbeidsoppgaver i hele butikken.  Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag.

Vikariatet har en stillingsgrad på 70% med faste timer hovedsakelig på ettermiddag og kveld. I tillegg er det ønskelig at du kan jobbe som tilkalling i forbindelse med julehandelen. Vikariatet har en varighet på 2 mnd.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varebestilling / Varepåfylling
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg: er at du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, kan være fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til at kundene våre trives, og at du medvirker til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi kan tilby: varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du dekkes av våre forsikringsavtaler, og vi har rabattavtaler for ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Newson Sivagnanaratnam på tlf. 979 95 261

Søknad og CV registreres digitalt her.

Søknadsfrist: snarest, men senest 20.09.2020

Søknadene vurderes fortløpende.