Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA NAUSTDAL søker nøkkelperson ferskvare

Arbeidsoppgaver

Som Nøkkelperson har du hovedansvaret i avdelingen, med følgende oppgaver:

  • Varebestilling
  • Vareplassering
  • Svinnhåndtering
  • Gjennomføring og oppfølging av kampanjer
  • Resultatansvar for din varegruppe
  • En avdeling som alltid fremstår ren og ryddig

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer i første rekke. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar at kunden blir fornøyd

Våre forventninger til deg:

Du ser muligheter og tar ansvar, er hjelpsom og imøtekommende. Du jobber strukturert og effektivt, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til trivsel for kunden, og et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Søknad og CV registreres digitalt her.

Interessert?

Kontaktperson Bjarte Espeland tlf. 954 20 566

Søknadsfrist: 27. sept.2020