Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA ORKANGER åpner 4. mars, og vi søker butikkmedarbeidere

Vi har syv ledige stillinger i varierende stillingsprosenter fra 18% - 70%. Alle stillingene inngår i turnus med arbeidsvakter på dagtid, kveld og annenhver helg, inkl. søndag. Du får mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Det blir behov for at du stiller opp ekstra i forbindelse med åpning av butikken.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Varemottak /vareplassering
  • Bake-off
  • Kasse
  • Forefallende renhold og rydding

Vi har forventninger til deg om at du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, kan være fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig at du byr på deg selv og bidrar til at kundene foretrekker Extra Orkanger som den triveligste butikken å handle i.

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi vil gjøre vårt beste for at dette blir en god arbeidsplass med en god tone og et godt arbeidsmiljø. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Solveig Bakken på tlf. 979 94 796.

Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Vi ser helst at du spesifiserer hvilken stillingsprosent du søker på.

 

Søknadsfrist: 22. januar 2021