Coop Nordvest SA

Coop Nordvest SA

er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 163 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

 

ER DU EN GOD BUTIKKMEDARBEIDER OG OPPTATT AV GOD KUNDESERVICE?

Coop Elektro Sistranda har ledig stilling som butikkmedarbeider-100%. Stillingen inngår i turnus med arbeid på dagtid, ettermiddag/kveld, og annenhver lørdag.

Vi søker deg som har høy servicegrad, har «stå-på-vilje», og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Som en utadvendt, selvstendig og pålitelig medarbeider ønsker du å tilegne deg kunnskap og se verdien av det arbeidet du gjør hos oss. Du jobber strukturert og effektivt og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo, der du håndterer tunge løft og takler hektiske situasjoner med godt humør. Erfaring fra bransjen og interesse for elektro er positivt, men ikke et krav. Din evne til å lære i tillegg til ditt engasjement er viktigere. Du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig. Kompetanse i bruk av IT-verktøy er nødvendig.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varemottak / plassering
  • Forefallende arbeid i butikken

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb med ordnede lønns- og arbeidsforhold.  Du får nødvendig opplæring og mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-lærings kurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Spørsmål om stillingen retter du til butikksjef Ann Lisbeth Sørdal på tlf. 901 08 593.

Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist 5. mars 2021