Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 163 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED FOLKESTAD søker ass. butikksjef - deltid

Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører arbeidsoppgaver i hele butikken.  Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert hverdag.

Stillingen: Stillingen har en stillingsandel på 60%.

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens høyre hånd, stedfortreder og «sparringspartner». Som butikkens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke de tilgjengelige IT-verktøy.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varebestilling / vareplassering
  • Gjennomføring av kampanjer
  • Forefallende renhold og rydding

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer først. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar at kunden er fornøyd.

Våre forventninger til deg: Du har økonomisk forståelse og er god på samspill og kommunikasjon. Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr: Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingene kan rettes til butikksjef Tone Kristin Hjelle, tlf. nr. 416 84 846

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 09.03.2021