Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 163 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED FOLKESTAD søker ferievikar for sommersesongen 2021

Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører arbeidsoppgaver i hele butikken.  Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag.

Arbeidstiden vil variere med arbeidsvakter både på dagtid, kveld og på lørdager. Ved uventet fravær i butikken har vi behov for noen som kan stille på kort varsel. Din viktigste arbeidsoppgave er at du alltid setter kunden først, og gir kunden «det lille ekstra».

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg

  • Du er hjelpsom og har godt humør i møte med nye mennesker
  • Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert
  • Du trives med butikkarbeid
  • Du er en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi har rabattavtaler for ansatte, og du dekkes av våre forsikringsavtaler.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Tone Kristin Hjelle på tlf. 416 84 846

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no  

Søknadsfrist: 16.03.2021