Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 163 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA STRYN søker ferievikar / tilkallingshjelp

Vi søker ferievikarer for sommersesongen 2021, som også har mulighet til å stille som tilkallingshjelp videre utover høsten/vinteren. I Sommersesongen vil arbeidsturnusen være både på dagtid, kveld, lørdager og søndager. Som tilkallingshjelp må du ha mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken eller ved ekstra behov i høysesonger og ved ferieavvikling. Stillingen passer godt for skoleungdom og studenter som vil jobbe på ettermiddager og helger. Du må være fylt 18 år.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Forefallende renhold og rydding

Hva vi forventer av deg?

Du er motivert, engasjert og hjelpsom, og liker utfordringer og en variert arbeidsdag. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og håndterer hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold og et positivt arbeidsmiljø. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikksjef Sylwia Gorka på tlf. 913 60 887.

Gå inn på: www.jobbdirekte.no for å registrere søknad.                                                                 

Søknadsfrist: 18. mai 2021