Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 165 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA ÅNDALSNES søker butikkmedarbeider - deltid

Stillingen har en stillingsgrad på 85 % og inngår i turnus med arbeid på dagtid, ettermiddag/kveld og helg. Du får mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varebestilling
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg er:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er pålitelig og fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø og trivsel for kundene våre. Ved Extra Åndalsnes har vi det travelt, men gøy på jobb. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig, og du må være fylt 18 år.

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef Liss Pedersen på tlf. 975 71 400.

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 20. juni 2021