Coop Nordvest SA OBS Moa

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 165 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

OBS MOA - ÅLESUND avd. bolig og underholdning har ledige stillinger som butikkmedarbeider

- Heltid

- Deltid 50%

Er du god på kundeservice? - Da trenger vi deg. 

 

Om stillingene:

Stillingene inngår i turnus med arbeidstid på dagtid, kveld og helg. Det blir i tillegg mulighet til mertimer i høysesonger og ferier eller ved annet fravær i butikken. Tiltredelse snarest.

Vi ser etter deg som har glød og vilje til å stå på, og som er strukturert og liker å jobbe i et høyt tempo. Du er hjelpsom og imøtekommende og setter alltid kunden først. Du har en gnist og et humør som bidrar til å styrke vårt gode arbeidsmiljø i butikken, og du må beherske godt norsk, både skriftlig og muntlig.

Arbeidsoppgaver: 

  • Kundebehandling
  • Varemottak / varepåfylling
  • Forefallende renhold og rydding
  • Tunge løft må regnes med

Coop Nordvest kan tilby ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring, og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til faghandelssjef Ole Johan Stenseth på tlf. 926 49 429

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 20. juni 2021