Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 166 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA BRATTVÅG søker butikkmedarbeider - deltid

Stillingen har en stillingsgrad på 62 % og inngår i turnus med arbeid på dagtid, ettermiddag/kveld og helg. Turnusen har en del kveldsvakter.   Du får mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Tiltredelse 1. september 2021.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varebestilling
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse, tipping
  • Forefallende renhold og rydding

 

Våre forventninger til deg:

Du har stor arbeidskapasitet, er positiv, hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt som en del av butikkens team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig, og du må være fylt 18 år.

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef ståle Grytten  på tlf. 951 80 822.

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 1. august 2021