Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 166 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED VADHEIM søker butikkmedarbeider - deltid

Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører arbeidsoppgaver i hele butikken. Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag.

Deltidsstillingen har en stillingsgrad på 30%, og følger turnus med arbeidsvakter på dagtid, kveld, og annenhver lørdag. Du får mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Stillingen passer godt for skoleungdom og studenter som vil jobbe på ettermiddager og helger. Du må være fylt 18 år. Oppstart snarest.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varepåfylling
  • Kasse
  • Post i butikk, PostNord
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Ved Marked Vadheim har vi det travelt, men gøy på jobb.

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef Signe Rønning Baatard på tlf. 913 69 180

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: snarest. (Søknadene vurderes fortløpende)