Coop Nordvest SA Mega

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP MEGA SYKKYLVEN søker butikkmedarbeidere i kasse og ferskvare

Arbeidstiden blir i hovedsak på ettermiddag/kveld, og lørdager. Dette er stillinger som kan passe godt for skoleungdom og studenter. Man må være fylt 18 år, og kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig.

I Coop Mega er vi opptatt av å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette gode handleopplevelser med service, matglede og inspirasjon til det sunne måltidet. Vi ser etter deg som er opptatt av sunn mat, er serviceinnstilt, har glød og vilje til å stå på, og som gleder deg over å gi kunden det lille ekstra i ferskvaredisken, eller et hyggelig «hei» i kassen.

Dine arbeidsoppgaver:
• Kundebehandling / service
• Produksjon, presentasjon, påfyll i ferskvaredisken
• Kasse
• Vareinnfylling
• Forefallende renhold og rydding

Coop Nordvest kan tilby:
Ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.
Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Tor Inge Aure på telefon 979 94 941

Søknad: registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no Spesifiser gjerne i søknaden hvilken stilling du søker på.


Søknadsfrist: 30.09.2021