Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

 

OBS BYGG ORKANGER søker tilkallingshjelp

Liker du utfordringer? og er du positiv, imøtekommende og engasjert? Da har vi en spennende mulighet for deg!

Som tilkallingshjelp har du mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken, eller ved ekstra behov i høysesonger og under ferieavvikling. Arbeidstiden blir i hovedsak på ettermiddag, kveld og helg, derfor kan stillingen passe godt for skoleelever eller studenter.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling – salg, service og rådgivning
  • Kasse
  • Varepåfylling
  • Forefallende arbeid i butikk, lager og uteområde

 

Hva forventer vi av deg?

Hos oss skal vi alltid sette «kunden først». Våre medarbeidere er de viktigste i dette arbeidet, derfor ønsker vi at du kan identifisere deg med dette, og trives med å yte kundeservice. Du er ansvarsbevisst, løsningsorientert, arbeidsom, og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø i butikken.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring av kunnskapsrike kolleger, og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi har rabattavtaler for våre medarbeidere.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med varehussjef Stig Roar Sagøy på tlf. 906 03 680.

Søknadsfrist: 3. oktober 2021

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no