Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

 

OBS BYGG Ålesund søker butikkmedarbeidere

Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert?
Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi søker tre (3) medarbeidere fordelt på tre forskjellige avdelinger ved vårt varehus.

Vi setter Kunden Først i alt vi gjør, og vi trenger engasjerte medarbeidere til å skape bransjens beste kundeopplevelser.

Obs BYGG Ålesund tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter, sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

  • Sette Kunden Først/ Kundebehandling
  • Salg og service
  • Varepåfylling
  • Kassearbeid
  • Forefallende arbeid i butikken

Stillingene har en fast stillingsgrad på 10%, og inngår i turnus på kveld og lørdager.

Du er omgjengelig og arbeidsvillig, jobber strukturert og effektivt i en hektisk arbeidshverdag. Som en punktlig og pålitelig medarbeider har du god ordenssans, og liker å ta i et tak når det trengs. Du har interesse for byggevarer, og holder deg oppdatert på ny varekunnskap. Du må snakke godt norsk, og du bør være fylt 18 år.

Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi har rabattavtaler for våre medarbeidere.

Søkere vurderes fortløpende.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til varehussjef
Kjell-Erik Dimmen på tlf. 934 95 282 eller e-post; kjell.erik.dimmen@coop.no

Søknad med CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 30. september 2021