Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA BRUHAGEN søker butikkmedarbeidere

  • Ett vikariat

  • Tilkallingshjelp

Vikariatet har en stillingsgrad på 80%, med varighet ut 2021. Stillinga følger turnus med arbeidstid på dagtid, ettermiddag / kveld og annenhver lørdag. oppstart etter avtale.

Som tilkallingshjelp har du mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken, eller i høysesonger og ved ferieavvikling.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse
  • Tipping
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, kan være fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv, og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillinga kan rettes til butikksjef Marit Ludvigsen på tlf. 979 94 986

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 30. september 2021