Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA BJUGN søker assisterende butikksjef - vikariat

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens «høyre hånd», stedfortreder og sparringspartner. Vikariatet vil først og fremst ha en varighet på 6 mnd., men det er mulig det blir forlenget. Stillingsgrad er 100%.

Du får ansvar for varebestilling, vareplassering og gjennomføring av kampanjer, samt oppfølging. Som butikksjefens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke tilgjengelige IT-verktøy.

I arbeidet inngår også oppgaver med personalhåndtering og oppfølging av rutiner, samt kundebehandling. Butikken har Norsk Tipping, Rikstoto og post.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Du er kreativ, hjelpsom og imøtekommende og kan være fleksibel med hensyn til arbeidstid. Du har godt humør, jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og trives i en hektisk hverdag. Du er opptatt av god kundebehandling og det er viktig for deg med et godt samarbeid med dine kolleger. Du har god økonomiforståelse og gjerne praksis fra lignende.

Vi tilbyr:

Lønn etter tariff, med ansvarstillegg. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Jens Petter Fagerdal på tlf. 473 84 433

Søknad og CV registreres digitalt på:  www.jobbdirekte.no  

Søknadsfrist: 20. oktober 2021