Coop Nordvest SA

Coop Nordvest SA

er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 167 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

 

FAGHANDEL RINDAL søker butikkmedarbeider - deltid

Stillingen har en stillingsgrad på 80%, og følger turnus med arbeidsvakter både på dagtid, kveld og hver tredje lørdag. Du får mulighet til ekstravakter ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Du må være fylt 18 år, og ha førerkort klasse B.

Du får følgende arbeidsoppgaver:

• Kundebehandling og salg - alle avdelinger / varegrupper
• Vareinnfylling
• Varebestilling for varegruppen elektro
• Utkjøring av hvitevarer
• Forefallende renhold og rydding

Hva vi forventer av deg?

Du er motivert, engasjert og hjelpsom, og liker utfordringer og en variert arbeidsdag. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og håndterer hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø i butikken og trivsel for kundene våre. Opplæring vil bli gitt. Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold og et positivt arbeidsmiljø. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi har rabattavtaler for ansatte.


Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold og et positivt arbeidsmiljø. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Vi har rabattavtaler for ansatte.


Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Oddbjørn Grytbakk på tlf. 979 94 855, eller ta direkte kontakt i butikken.

Gå inn på: www.jobbdirekte.no for å registrere søknad.

Søknadsfrist 31.01.2022