Coop Nordvest SA

Coop Nordvest SA

er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

 

Sport'n Høyanger søker butikkmedarbeider - fast heltid

Vi søker en serviceinnstilt og blid medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag. Du er opptatt av god kundekontakt med god service og produktveiledning, og du bidrar aktivt til at kundene våre skal trives.

Stillingen følger 2-ukers turnus med arbeid annen hver lørdag. Tiltredelse 1. august.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling og salg / rådgiving
  • Varebestilling / vareplassering
  • Ski-/sykkelmontering og service
  • Gjennomføring og oppfølging av kampanjer
  • Til enhver tid sikre en avdeling som alltid fremstår ren, ryddig og i samsvar med konsept

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer i første rekke. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar at kunden blir fornøyd.

Våre forventninger

Du har kunnskap om, og stor interesse for sport og friluftsliv, og har erfaring innen disse områdene. I tillegg er du en god kundebehandler som yter god service for kunden ellers. Du er allsidig, initiativrik og evner å jobbe selvstendig.

Vi tilbyr

En fleksibel arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og ordnede lønns og arbeidsforhold. Du får god opplæring og mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og blir dekket av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikksjef Odd Arild Løseth på tlf. 900 51 114.

Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 30. mai 2022