Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA LØKKEN søker ferievikar og tilkallingshjelp

Vi søker en hjelpsom og blid medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag. Du er opptatt av å gi god service, og bidrar aktivt til at kundene våre trives. I sommersesongen vil arbeidstida variere med vakter både på dagtid, ettermiddag og lørdager. Fra høsten trenger vi tilkallingshjelp, da hovedsakelig på ettermiddager og lørdager, men også på dagtid ved uventet fravær i butikken, eller ved ekstra behov i høysesonger.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Kasse / tipping / post i butikk
  • Vareinnfylling
  • Annet forefallende butikkarbeid

Våre forventninger:

Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert, og setter alltid kunden først. Du jobber effektivt og målrettet, kan være fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig, og du må ha fylt 18 år.

Vi kan tilby

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og en mulighet til mer kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Frode Fjeldvær på tlf. 414 71 963.

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 27. mai 2022