Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

OBS BYGG KRISTIANSUND søker ferievikarer / tilkallingshjelp for sommersesongen 2022

Vi søker nysgjerrige, glade og engasjerte medarbeidere som liker utfordringer og en variert arbeidsdag.

Arbeidstiden varierer med vakter både på dagtid, kveld og lørdager. Det kan bli mulighet for arbeid utover sommersesongen.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varepåfylling
  • Forefallende arbeid i butikk, lager og uteområde

Hva forventer vi av deg?

Ved Obs Bygg Kristiansund legger vi stor vekt på at kunden kommer først, derfor er du positiv, hjelpsom og imøtekommende, og er opptatt av god kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt som en del av butikkens team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

For nærmere opplysninger om stillingene, ta kontakt med varehussjef Frode Brevik 

på tlf. 979 95 121.

Søknadsfrist: 26. mai 2022

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no