Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

OBS BYGG KRISTIANSUND søker butikkmedarbeider - kasse

Arbeidsområde: Kasse

Stillingsandel: 50%

Din viktigste oppgave som butikkmedarbeider er at du alltid setter kunden først, og gir kunden «det lille ekstra». Som kassemedarbeider sørger du for at alle kundene våre er fornøyde når de forlater butikken.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Sørge for at kasse-området holdes rent og ryddig

Stillingen inngår i turnus med arbeidsvakter både på dagtid, kveld og hver tredje lørdag.

Vi søker deg som er blid og hjelpsom mot kundene våre. Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert, og takler hektiske situasjoner og kø i kassa med et smil. Du bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø i butikken, og til et godt handlemiljø for kundene.

Coop Nordvest kan tilby: Ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring, og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til varehussjef Frode Brevik tlf 979 95 121

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 26. mai 2022

Søknadene vurderes fortløpende.