Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA LØKKEN søker nøkkelperson frukt og grønt

Stillingen har en stillingsgrad på 90%, og følger turnus med arbeidsvakter på dagtid, ettermiddag / kveld og på lørdager. Som Nøkkelperson er du en del av ledergruppen ved Extra Løkken, og har hovedansvaret i frukt & grønt -avdelingen, men arbeid i de andre avdelingene må også regnes med ved behov.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppnå fastsatt målsetting for frukt & grønt
  • Varebestilling, varekontroll og vareplassering
  • Reklamasjon og svinnhåndtering
  • Gjennomføring og oppfølging av kampanjer
  • En frukt & grønt -disk som alltid er ren og appetittvekkende
  • Kundebehandling
  • Holde seg oppdatert på ny varekunnskap og opplæring av øvrige medarbeidere
  • Ansvar for at alle følger fastsatte rutiner i avdelingen

Våre forventninger til deg:

Du er kreativ, hjelpsom og imøtekommende, og trives med kundebehandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og håndterer tunge løft og hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

Lønn etter tariff, med ansvarstillegg. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no

Interessert?

Kontaktperson Frode Fjeldvær tlf. 414 71 963

Søknadsfrist: 06.06.2022