Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED FOLDFJORDEN søker butikkmedarbeider - deltid

Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører variable arbeidsoppgaver i hele butikken.  Marked Foldfjorden har åpningstider mellom kl. 09:00 og 19:00 fra mandag til fredag, og fra 09:00 til 17:00 på lørdager. Vi søker en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert hverdag.

Deltidsstillingen har en stillingsgrad på 50%, og inngår i turnus med arbeidsvakter på dagtid, kveld og annenhver lørdag. Det er ønskelig at du jobber mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier. Du må være fylt 18 år. Tiltredelse snarest.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varemottak, varepåfylling
  • Tipping
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg: Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, fullfører oppgaver, er fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til at kundene våre trives, og at du medvirker til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi kan tilby: Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring, og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Ann Elin Kammen på tlf. 979 94 881

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på www.jobbdirekte.no  

Søknadsfrist: 21. juli 2022

Søknader vurderes fortløpende