Coop Nordvest SA Mega

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP MEGA ULSTEINVIK søkjer ferskvaresjef (internt)

I Coop Mega er vi opptatt av å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette gode handleopplevingar med service, matglede og inspirasjon til sunne måltid. Vi ser etter deg som er opptatt av mat, har glød og vilje til å stå på, og som gleder deg over å tilby kunden litt ekstra i ferskvaredisken. Du er ein god bidragsytar både for eit godt arbeidsmiljø og for at kundane våre skal trivast. Vi søkjer deg som har god kunnskap om, og stor interesse for mat. Bakgrunn frå ferskvare eller erfaring som kokk er ynskjeleg, men ikkje eit krav.

Dine arbeidsoppgåver:
• Leie og utvikle ferskvareavdelinga etter Mega sitt konsept
• Produksjon, varepåfyll, bestilling, svinnkontroll og datosjekk i ferskvaredisken
• Kundebehandling med god service og produktvegleiing
• Personalbemanning
• Gjennomføring av kampanjer
• Oppfølging og gjennomføring av Trygg Mat
• Følge våre rutinar for Debiomerking

Våre forventningar til deg:
Du er god på samspel og kommunikasjon. Du er hjelpsam og imøtekommande, og trives med sal og kunde-behandling. Det er viktig at du kan jobbe strukturert, er ansvarsbevisst, og kan takle hektiske situasjonar med eit smil. Du står på ekstra når arbeidsmengde og sesong tilseier det.


Vi tilbyr deg: Varierte arbeidsoppgåver og ordna tariffbaserte løns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterlegare kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskotsbaserte pensjonsordning med eigensparing, og er dekt av våre forsikringsavtalar. Vi har rabattavtalar for tilsette.

Spørsmål om stillinga kan rettast til butikksjef Ann Charlotte Amundgaard Sørheim tlf 48179251

Søknad: registreres digitalt på www.jobbdirekte.no


Søknadsfrist: 17. august 2022