Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

OBS BYGG DIGERNES søker tilkallingsvikarer i avdelingene for maling og jernvare

Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert? Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi setter Kunden Først i alt vi gjør, og vi trenger engasjerte medarbeidere til å skape gode kundeopplevelser.

Obs BYGG Digernes tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter, sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Varemottak/ plassering
  • Kassearbeid
  • Forefallende arbeid i butikken

 

Som tilkallingshjelp må du ha mulighet til å stille på kort varsel ved fravær i butikken, eller i høysesonger og ved ferieavvikling.

Du har høy servicegrad, «stå-på-vilje», og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Som en utadvendt, selvstendig og pålitelig medarbeider, ønsker du å tilegne deg kunnskap og se verdien av arbeidet du gjør hos oss. Du jobber strukturert og effektivt og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo, der du håndterer tunge løft og takler hektiske situasjoner med godt humør. Erfaring fra bransjen er positivt, men ikke et krav. Din evne til å lære i tillegg til ditt engasjement er viktigere. Du behersker flytende Norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med ordnede lønns- og arbeidsforhold, og pensjons og forsikringsordninger. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Spørsmål om stillingen rettes til varehussjef Ronny Tverdal på tlf. 928 08 005.

Søknad med CV registreres på www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 21. august 2022