Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

COOP MARKED BÅDALEN søker tilkallingshjelp

Marked er Coops nærbutikkjede med lokal forankring som består av små enheter der du som medarbeider utfører alle arbeidsoppgaver i hele butikken, og sørger for at kunden får alt på ett sted.

Vi søker en engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag. Du er opptatt av å gi god service, og bidrar aktivt til at kundene våre trives. Som tilkallingshjelp har du mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken, eller i høysesonger og under ferieavvikling. Arbeidstiden vil variere med vakter både på dagtid, kveld og helg. Du må ha fylt 18 år. Tiltredelse snarest.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varemottak / vareplassering
  • Kasse
  • Forefallende arbeid i butikken

 

Våre forventninger til deg:

Du har høy servicegrad, «stå-på-vilje», og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Som en utadvendt, selvstendig og pålitelig medarbeider, ønsker du å tilegne deg kunnskap og se verdien av arbeidet du gjør hos oss. Du jobber strukturert og effektivt og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo, der du håndterer tunge løft og takler hektiske situasjoner med godt humør. Erfaring fra bransjen er positivt, men ikke et krav. Din evne til å lære i tillegg til ditt engasjement er viktigere. Du behersker flytende Norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til assisterende butikksjef Bente Kunert på tlf. 936 30 838.

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 21. august 2022