Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA EIDE søker assisterende butikksjef - heltid

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens «høyre hånd», stedfortreder og sparringspartner. Du får ansvar for varebestilling, vareplassering og gjennomføring og oppfølging av kampanjer. Som butikksjefens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke tilgjengelige IT-verktøy.

I arbeidet inngår også oppgaver med personalhåndtering og oppfølging av rutiner, samt kundebehandling.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

Du er kreativ, hjelpsom og imøtekommende og kan stå på ekstra når sesong og behov tilsier det. Du har godt humør, jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og trives i en hektisk hverdag. Du er opptatt av god kundebehandling og godt samarbeid med dine kolleger. Du har god økonomiforståelse og gjerne praksis fra lignende.

Vi tilbyr:

Lønn etter tariff, med ansvarstillegg. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

 

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef May-Britt Halås på tlf. 976 17 933.

Søknad og CV registreres digitalt på:  www.jobbdirekte.no  

Søknadsfrist: 10. oktober 2022