Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA EIDE søker butikkmedarbeider - heltid

Stillingen inngår i turnus med arbeid på dagtid, ettermiddag/kveld og hver tredje lørdag. 

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling og salg
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse, tipping
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du samarbeider om å skape et godt arbeidsmiljø i butikken, og trivsel for kundene våre. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig, og du må være fylt 18 år. 

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og en mulighet til mer kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef May-Britt Halås på tlf. 976 17 933.

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: 16. oktober 2022.