Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA RINDAL søker tilkallingshjelp

Vi søker en engasjert og blid medarbeider som liker en utfordrende og variert arbeidsdag. Du er arbeidsom og pliktoppfyllende, og opptatt av å yte god service. Som tilkallingsvikar må du ha mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken, eller i høysesonger og under ferieavvikling.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling og salg
  • Vareplassering
  • Kasse, tipping
  • Forefallende renhold og rydding

 

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og god kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø og trivsel for våre kunder. Ved Extra Rindal har vi det travelt, men gøy på jobb. Du må kunne godt norsk, både skriftlig og muntlig, og du må være fylt 18 år.

 

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?

Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef Birgitte Kattem

på tlf. 917 01 627

 

Søknad og CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

 

Søknadsfrist: 5. desember 2022.