Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

 

OBS BYGG ULSTEINVIK søker salgsleder for maling-/interiør og varme

Hovedoppgaven din som salgsleder vil være å drifte avdelingen. Som leder for avdelingen må du bl.a. ha fokus på å bygge god kultur og ikke minst et godt arbeidsmiljø sammen med varehussjef, resten av ledergruppen og dine medarbeidere. Du får ansvar for butikkstandard, reklamasjonshåndtering, varekontroll, salg- og kampanjegjennomføring, m.m. Som salgsleder er du selv aktiv på gulvet i butikken og du trives med å lede i en hverdag med høyt tempo med tunge løft og god butikkstandard. Det er viktig at du er opptatt av god kundeservice og forstår hva KUNDEN FØRST innebærer. Du går foran som et godt eksempel og har konseptet under huden. Tunge løft må påberegnes som en del av hverdagen.

Dine egenskaper:

  • Du er en synlig, inspirerende og operativ leder for dine medarbeidere
  • Ledererfaring (gjerne fra lignende bransje)
  • Liker å jobbe i høyt tempo
  • Positiv og løsningsorientert
  • Strukturert, med gode gjennomføringsevner
  • Interesse/erfaring/kunnskap for byggevarer er ønskelig, men ikke et krav

Coop Nordvest kan tilby: Driftsoppfølging fra varehussjef og annet støttepersonell, nødvendig opplæring, og ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsavtale med egensparing, og dekkes av våre gode forsikringsordninger. Vi har rabattavtaler for våre medarbeidere.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til varehussjef Trine Krüger Gusdal på tlf. 957 63 864.

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 11. desember 2022