Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant med idyllisk beliggenhet, helt i sjøkanten, på Holmen utenfor Bergen. Vi lar oss inspirere av vær, vind og sinnsstemning i våre menyer. Ingen dager er like, og dette gjenspeiles i maten vi serverer.

Cornelius har kapasitet til å ta imot 370 gjester. Hovedsegmentet vårt er bedriftskunder, men vi har også en økende andel gjester fra privatmarkedet, utenlandske turistgrupper, internasjonale kongresser og selvfølgelig også en stor andel individuelle gjester. De senere årene har vi oppnådd en rekke nominasjoner og priser, og i tillegg mottatt både nasjonal og internasjonal annerkjennelse i media. 

Jobber fra Cornelius Sjømatrestaurant

CORNELIUS SJØMATRESTAURANT SØKER KOKK MED FAGBREV i høysesong
Cornelius Sjømatrestaurant søker kokk i sesong
Norge/ Vestland/ Bergen
Hotell, Restaurant og Reiseliv -> Restaurant og kjøkken -> Kokk / Kjøkkenmedarbeider / Baker
Utløpsdato: 30 apr 2024