Vi er ett av Rogalands største holistisk senter for skjønnhet og velvære.

Hos oss kommer kunder inn for å koble av, nyte fantastiske behandlinger i en svært delikat atmosfære med high end boutique preg.

Vårt team er alle spesialister på sitt felt. Vi opplever stor etterspørsel på våre tjenester og har behov for å styrke vårt team.

Vi søker behandlere til vårt medisinske SPA på Vaulen!

Dashing er etablert på Vaulen med rullestol vennlige lokaler og parkering like utenfor våre lokaler.

Lokalene er delikat innredet med blant annet Takara Belmont i frisør og barber loungen. Behandlingsrommene er lyse, luftige og byr fantastisk på rekreasjon og velvære.

Klinikken er ett skjønnhet og rekreasjon senter for alle som ønsker seg resultater som synes, det lille ekstra og en time out fra hverdagen.

Feel good følelsen begynner i døren med en lun og dus atmosfære i klinikken og nydelig bevertning mens kundene våre venter. Vi har boblene kalde og makronene ferske for våre kunder. Her sparer vi ikke på noe når det kommer til våre kunder.

Dashing har valgt å samarbeide med leverandører kun for selected premium klinikker men skal samtidig være en holistic beauty senter for alles budsjett.

Dashing søker flere behandlere med følgende bakgrunn:

Fotterapeut / Fotpleier

Negledesigner / Negle Teknikker (Gel /Polygel)

Hudterapeut / Hudpleier

Kosmetolog

Kosmetiske sykepleier / Lege injeksjonsbehandlinger

Dermatolog

Fysioterapaut / Kiropraktor

Massører

Frisører

Tattovør

Makeup artist

Barber - Mens grooming

Dashing har en allerede godt opparbeidet kundemasse . Vi søker deg som har lyst til å jobbe med ett tverrfaglig team med noen av de dyktigste i klassen. Dashing skal også ha ett kurs senter for kursing innen estetiske behandlinger. Så her vil det være fokus på faglig utvikling for alle medarbeidere og utenforstående. Vi oppfordrer menn også til å søke!

Vi tilbyr nye lukseriøse lyse lokaler som innredes i en særdeles delikat utførelse. Vårt hovedfokus skal være å drive i high end markedet til gunstige behandlings priser. Vi har fleksible åpningstider noe som gjør at du kan ha en fleksibel hverdag, vi har fast åpent hverdager mellom 08.00-16.00, langåpent en dag i uken og noen lørdager. Her har du mulighet til å påvirke egen arbeidstid.

Vi ønsker de beste medarbeiderne med på laget og ser etter deg som har en unik lidenskap og bakgrunn i noen av fagene vi søker. Du har faglig kompetanse til fingerspissene og du vet hva det vil si å prestere i ett high end marked. Du trenger ikke å tenke på noe annet enn å ytre premium kundeservice med høy kvalitet til våre kunder. Resten tar vi oss av!

Send søknad og CV til oss om dette høres ut som det er noe for deg. Kom gjerne innom for en prat og en kopp kaffe om du er nysgjerrig på oss!

For spørsmål ta kontakt på:

📷kontakt@pmunorge.com

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel
Vi søker flere typer kollegaer!
Sted
Gamleveien 5, 4018 STAVANGER
Ansettelsesform
Annet
Heltid/deltid
Heltid
Antall stillinger
5
Oppstart
Etter avtale
For ytterligere opplysninger kontakt
Daglig leder
Fayroz Chamdid
91745294