SCHENKER AS

DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskap. Vi tilbyr land-, fly-, sjø- og kontraktslogistikk nasjonalt og internasjonalt. DB Schenker har 76000 ansatte ved 2000 kontorer i 140 land. I Norge omsetter vi for ca 5 milliarder og har 1100 dyktige medarbeidere fordelt på 30 lokasjoner. Schenker er ledende innen bærekraftig miljølogistikk, og en foregangsbedrift i bransjen på miljøfokus.

Vi har klare mål om vekst. Vi søker deg som vil være med og nå dem sammen med oss. Din individuelle bakgrunn, perspektiver og ferdigheter vil være en viktig brikke i å bygge et vinnerlag.

Trafikkmedarbeider Eksport

Hver dag står over 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal – til Svolvær, Skøyen eller Singapore. Vi flyr, tar sjøveien, vi sender med tog og kjører bil - og vi har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi jobber hardt for kundene våre. Vi trenger nå flere gode hoder, og håper akkurat du vil bli med på laget!

Vi rekrutterer nå Trafikkmedarbeidere Eksport til vår landtransport–divisjon og søker deg som ønsker en spennende jobb med mye ansvar i en global virksomhet. Jobben vår er kort fortalt å sørge for at transportløsningene til utlandet blir optimalisert for kundens behov og vår egen drift. Hos oss får du mulighet til å utfolde deg og tenke utenfor boksen. Vi har mange kontaktpunkt internt og eksternt, og du har gjerne erfaring med å bygge gode relasjoner. Hos oss bruker vi telefon og mail hyppig, og du har erfaring med å jobbe effektivt og strukturert i en til tider hektisk hverdag.

Hovedoppgaver:

  • Koordinere interne prosesser for eksportforsendelser
  • Skape gode relasjoner internt – også med Schenker-kolleger i andre land.
  • Booking
  • Registrering og oppdatering i IT-systemer

Av personlige egenskaper verdsetter vi at du kommuniserer godt både internt og med kunder. Vi er i utvikling, og verdsetter at du ser forbedringsmuligheter og er endringsorientert. Blant dine talent er evnen til å veksle mellom selvstendig arbeid og samarbeid med andre. Du er utadvendt og teamorientert - vi skaper resultater og vekst sammen. Vi verdsetter også at du er positiv, har stor arbeidskapasitet og at du bidrar med energi og helhetsfokus.

Den vi søker har gjerne høyere utdanning og erfaring i en internasjonalt eksponert rolle. Du har gode kunnskaper på engelsk og skandinavisk språk, og vi verdsetter også annen språkkompetanse. Om du er nyutdannet eller mer erfaren - send din søknad og fortell mer om deg selv og din kompetanse.

Vi kan tilby:

  • En utfordrende og selvstendig stilling i et av verdens ledende logistikk- og transportselskap
  • Vi støtter hverandre og deler Best Practice.
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Treningsmuligheter, god personalkantine og ansatthytter

Trigger det? Ta kontakt med Marat Medhanie på tlf. 22 91 54 57