SCHENKER AS

DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskap. Vi tilbyr land-, fly-, sjø- og kontraktslogistikk nasjonalt og internasjonalt. DB Schenker har 76000 ansatte ved 2000 kontorer i 140 land. I Norge omsetter vi for ca 5 milliarder og har 1100 dyktige medarbeidere fordelt på 30 lokasjoner. Schenker er ledende innen bærekraftig miljølogistikk, og en foregangsbedrift i bransjen på miljøfokus.

Vi har klare mål om vekst. Vi søker deg som vil være med og nå dem sammen med oss. Din individuelle bakgrunn, perspektiver og ferdigheter vil være en viktig brikke i å bygge et vinnerlag.

Distribusjonsmedarbeider

Hver dag står over 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal – til Hareid, Hamburg eller Hong Kong. Vi flyr, tar sjøveien, vi sender med tog og kjører bil - og vi har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene. Vi kjører el-varebiler og bruker til å med transportsykkel når vi kan. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi jobber står opp tidlig og jobber hardt for kundene våre. Vi trenger flere sterke hender og gode hoder på laget, og håper du vil jobbe sammen med oss! 

Til Schenker Ålesund søker etter en ny Distribusjonsmedarbeider da en av våre kolleger går av med pensjon.  

Vi søker en deg som er serviceinnstilt og som har stor arbeidskapasitet. Stillingen krever gode samarbeidsegenskaper og at du evner å takle hektiske situasjoner med et smil. Du liker å jobbe strukturert og har erfaring med å prioritere og planlegge. Vi søker deg som har interesse for transport- og godsfremføring, og som gjerne har erfaring fra samme bransje eller relatert virksomhet. 

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig kontakt med kunder, sjåfører og Schenkers øvrige terminaler 
  • Registrering av fraktedokumenter 
  • Daglig oppfølging av utkjøring og innhenting av gods

 

Kvalifikasjoner:

  • Serviceinnstilt og samarbeidsorientert 
  • Gode kunnskaper i bruk av dataverktøy
  • Beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig 

 

Vi kan tilby: 

  • En aktiv og relasjonsrettet hverdag i et engasjerende, åpent og uformelt miljø i et av bransjens ledende, internasjonale selskap 
  • Utfordrende arbeidsoppgaver med gode personlige og faglige utviklingsmuligheter 

 

Vi behandler søknader fortløpende. Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Distribusjonssjef Bjørn Ove Dahl på telefon 916 00 350 eller Distriktssjef Sveinung Molnes Hessen på telefon: 926 00 488.