SCHENKER AS

DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskap. Vi tilbyr land-, fly-, sjø- og kontraktslogistikk nasjonalt og internasjonalt. DB Schenker har 76000 ansatte ved 2000 kontorer i 140 land. I Norge omsetter vi for ca 5 milliarder og har 1100 dyktige medarbeidere fordelt på 30 lokasjoner. Schenker er ledende innen bærekraftig miljølogistikk, og en foregangsbedrift i bransjen på miljøfokus.

Vi har klare mål om vekst. Vi søker deg som vil være med og nå dem sammen med oss. Din individuelle bakgrunn, perspektiver og ferdigheter vil være en viktig brikke i å bygge et vinnerlag.

Trainee

At DB Schenker, you are part of a global logistics network that connects the world. Together as one team, we are Here to move. Hver dag står over 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal – til Bergen, Barcelona eller Bangkok. Vi flyr, tar sjøveien, vi sender med tog og kjører bil - og vi har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene. Vi kjører el-varebiler og bruker til å med transportsykkel når vi kan. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi jobber står opp tidlig og jobber hardt for kundene våre. Vi trenger flere sterke hender og gode nyutdannede hoder på laget, og håper du vil jobbe sammen med oss!

Kickstart karrieren sammen med oss i Schenker! Som Trainee får du en helhetlig forståelse av Schenker, samtidig som du utvikler ditt talent mot en fremtidig karriere sammen med oss. Du blir del av et lite Trainee-team, og dere blir både godt kjent med hverandre og rundt om i vår organisasjon.

Traineeprogrammet har vært starten til mange dyktige spesialister og ledere i vår organisasjon, og nå er vi på jakt etter nye talenter! I løpet av en 12-15 måneders periode vil du få flere forskjellige rotasjoner i forskjellige fagmiljøer, i hovedsak ved vårt hovedkontor i Oslo - men også et opphold ved en annen Schenkerterminal.

Schenker er en totalleverandør innen supply chain og med Traineeprogrammet gir vi deg muligheten til å få innsikt i hele vår logistikk innen sjø-, fly- og landtransport. Vi designer programmet etter dine interesser og kompetanse. Som Trainee i Schenker er du fast ansatt hos oss fra første dag, og etter endt Traineeperiode vil du gå du inn i ordinær jobb i et av våre forretningsområder.

Hvem er du? 
Vi ser etter deg som fullfører en Bachelor eller Master innen logistikk el. beslektede områder, f.eks forretningsutvikling, kundeløsninger, prosjektledelse eller lignende. Du er initiativrik og proaktiv av natur, og du vil være med å gjøre en forskjell. Det er viktig for oss at du er en relasjonsbygger som aktivt deler din kunnskap og dine ideer. Du må også kunne beherske både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. 

Send din CV og søknad innen 02.04 - fortell mer om din motivasjon for å bli en av oss i Schenker! Har du spørsmål kan du kontakte Jenny Haukedal på telefon 934 82 682 eller Bjørn K. Svendsen på 905 48 404.