Den Stolte Hane AS

Den Stolte Hane er en av Norges ledende egg- og kyllingprodusenter. Vi utvikler, produserer, selger og markedsfører kylling og egg. Vi er en del av Scandi Standard AB, Nordens største kyllingprodusent med virksomheter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Irland. Våre sterkeste merkevarer er Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Kronfågel, Danpo, Manor Farm, Ivars, Naapurin Maalaiskana og Chicky World. Til sammen er vi ca. 2.500 medarbeidere og har en omsetning på rundt 6,5 milliarder. Den Stolte Hane har en omsetning på vel 1,4 milliarder og fabrikker på Stokke, Jæren og Ski. Les gjerne mer på www.scandistandard.com og www.denstoltehane.no.

Vi søker:

Stolt Produktutvikler

Vi søker deg som har et brennende engasjement for mat, trigges av dynamikken og tempoet i dagligvarebransjen og ønsker å bidra til å utvikle de aller beste kylling-produkter til den norske forbruker.

Vår fantastiske produktutvikler Øyvind, har hendene fulle og vi trenger DEG. Du har god forretningssans, er initiativrik og drivende god i produktutviklingsprosesser. Som vår nye STOLTE kollega er du matfaglig sterk og en god lagspiller. Som produktutvikler vil du være en sentral spiller både inn mot vår storhusholdningsavdeling og mot daglig-varemarkedet med hovedansvar for grillede og bearbeidede produkter fra vår fabrikk på Stokke. Du vil jobbe i tospann med Øyvind, som i hovedsak vil jobbe mot vårt anlegg på Jæren med rå produkter.

Du evner, på tvers av salgskanaler å se felles behov knyttet til produkt, emballasje og være pådriver for nye prosjekter og løsninger både inn mot vår prosjektavdeling og inn mot vår bearbeidingsfabrikk på Stokke i Vestfold. På mange måter er du bindeleddet i vår organisasjon, der du håndterer både det rent operasjonelle på produkt i fabrikk og må jobbe strategisk kommersielt for å forstå forbrukers nåværende og fremtidige behov.

Du trives i en svært synlig rolle og evner å ha mange egg i luften.

Ditt ansvarsområde er primært:

 • Produktutvikling fra ide til ferdig grillede -og bearbeidede produkter mot dagligvare-, industri- og storhusholdningsmarkedet, herunder reseptutvikling, resept- og produkttesting i fabrikk, sensorisk oppfølging, produktspesifikasjoner og dialog med underleverandører, samt bistå med registrering og tilhørende koordinering av emballasje
 • Ansvarlig for råvareoptimering og produktmiks, fremskaffe kalkylegrunnlag
 • Tett samarbeid med salg og marked ifm langsiktige innovasjonsplaner
 • Jobbe tett med produksjon for sikre optimale prosesser på tvers av fabrikk
 • Prosjektledelse i mindre komplekse utviklingsprosjekter, prosjektdeltaker i større prosjekter med dedikerte arbeidsoppgaver
 • Delansvar for utbytte og optimering bearbeide produkter
 • Være faglig oppdatert på nyheter og trender i kategorien

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen næringsmiddelvirksomhet/kokk eller matfaglig bakgrunn med forretningsmessig påbygging
 • Kjennskap til lover og regler knyttet til matproduksjon og merking
 • Et arbeidsjern som liker korte prosesser og raske beslutninger og som lett samarbeider med alle i organisasjonen
 • Systematisk, fleksibel og med stor gjennomføringskraft
 • God datakunnskap og kjennskap til verktøy som Prosim, Excel og Powerpoint
 • Positiv, omgjengelig og med gode kommunikasjonsevner

Du liker å få til ting og lykkes, og du ønsker å stå på og vise deg frem. Du kommer inn i en fleksibel, fremoverlent og fremtidsrettet organisasjon som har godt humør og mye pågangsmot. Dette er en nøkkelstilling som vil være svært utfordrende og lærerik. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Stillingen må påregne ukentlige besøk til vår fabrikk på Stokke og derfor er det ønskelig at rette vedkommende har førerkort klasse B. Ditt arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til marketingsjef Anette Møller (90068288) eller senior produktutvikler Øyvind Kjuus (99458525).

For innsendelse av søknad og CV benytt "send søknad" knappen nederst på denne siden.

Søknadsfrist: 1.november 2017

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.