Draka Norsk Kabel AS/Prysmian Group Norway

Draka Norsk Kabel skreddersyr kabelløsninger til et hvert behov. Vi utvikler, produserer og leverer kabelløsninger til kraftforsyning, installasjon, telecom, multimedia, marine, offshore og subsea vindkraft. Selskapet har 165 medarbeidere og omsetter for ca NOK 1 milliard i 2017. Draka Norsk Kabel er lokalisert i Drammen og en del av Prysmian Group, verdens største kabelkonsern med en omsetning på EUR 7,5 milliarder i 2016. Konsernet har 20.500 ansatte fordelt på 82 fabrikker og 17 utviklingssentre i 50 land.

Prysmian Group i Norge er Draka Norsk Kabel AS. Vi er på stadig utkikk etter å styrke organisasjonen, utvikle produkter og tjenester, samt å være innovative og ledende. Til dette er vi avhengig av dyktige mennesker og holder stadig utkikk etter nye lagspillere. For oss er det viktig med mennesker som er opptatt av å prestere godt og som ønsker å utvikle seg.

Er du interessert i jobb i Prysmian Group i Norge? Fant du ingen ledige stillinger som passet for deg akkurat nå? Registrer en åpen søknad hos oss slik at vi kan ta kontakt med deg dersom en relevant mulighet byr seg.

Les mer om hvilke karrieremuligheter Prysmian Group tilbyr her

 

Lykke til i jakten på nye utfordringer!

Det er for tiden ingen ledige stillinger