Prysmian Group Norge AS (tidl Draka Norsk Kabel AS)

Prysmian Group Norge AS (tidl Draka Norsk Kabel AS) skreddersyr kabelløsninger til et hvert behov. Vi utvikler, produserer og leverer kabelløsninger til kraftforsyning, installasjon, telecom, multimedia, marine, offshore og subsea vindkraft. Selskapet har 165 medarbeidere og omsetter for ca NOK 1,2 milliard i 2017. Prysmian Group Norge AS (tidl Draka Norsk Kabel AS) er lokalisert i Drammen og en del av Prysmian Group, verdens største kabelkonsern. Konsernet har 30.000 ansatte fordelt på 110 fabrikker i 50 land.

Prysmian Group i Norge er Draka Norsk Kabel AS. Vi er på stadig utkikk etter å styrke organisasjonen, utvikle produkter og tjenester, samt å være innovative og ledende. Til dette er vi avhengig av dyktige mennesker og holder stadig utkikk etter nye lagspillere. For oss er det viktig med mennesker som er opptatt av å prestere godt og som ønsker å utvikle seg.

Er du interessert i jobb i Prysmian Group i Norge? Fant du ingen ledige stillinger som passet for deg akkurat nå? Registrer en åpen søknad hos oss slik at vi kan ta kontakt med deg dersom en relevant mulighet byr seg.

Les mer om hvilke karrieremuligheter Prysmian Group tilbyr her

 

Lykke til i jakten på nye utfordringer!

Det er for tiden ingen ledige stillinger