DSV Air & Sea AS

Tender Manager

Ønsker du å videreutvikle deg i et av verdens største transport og logistikkonsern? Er du analytisk og liker å koordinere, samtidig som du er kommersielt anlagt? Brenner du for Tender Management innenfor sjø-, tog- og flyfrakt? Da bør du lese videre!
DSV Air & Sea Norge søker en strukturert og kommersiell Tender Manager til vår salgsavdeling ved vårt hovedkontor lokalisert i Lillestrøm. Vi opplever stor økning i globale og lokale anbud samtidig som vår tidligere Tender Manager går over i ny stilling internt. Vi ser derfor frem til å få en ny, kompetent og motivert kollega i stillingen som Tender Manager innenfor sjø-, tog- og flyfrakt.

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Du liker å jobbe i et høyt tempo i hverdagen og er kommersiell anlagt.
 • Du er god til å lede og motivere dine kollegaer, slik at vi sammen oppnår best mulig resultat.
 • Du er god til å ha flere baller i luften samtidig og er løsningsorientert, uten at det går på bekostning av detaljene.
 • Du kan holde roen tross høyt press og kan ta viktige avgjørelser samtidig som du yter god kundeservice og bidrar til godt kollegialt samarbeid.
 • Du er teknisk og analytisk anlagt og har både innsikt i og interesse for bruk av software og IT-applikasjoner – og du har blant annet svært gode ferdigheter i Excel.
 • Du har solid innsikt i og erfaring med anbud (tender management) og koordinasjon av oppgaver relatert til logistikk bransjen.
 • Du har gode kommunikasjonsevner og behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig.

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!


I rollen som Tender Manager vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • Besvarelse av globale- og lokale anbud innenfor gitte tidsfrister.
 • Daglig koordinasjon og løsningsoptimalisering av oppgaver relatert til tender management.
 • Kontakt og koordinasjon med agenter, våre DSV-søsterselskap i utlandet samt underleverandører.
 • Kontinuerlig fokus på konkurranseeffektive løsninger til nye og eksisterende globale samt lokale kunder i anbudsrunde.
 • Jobbe tett med avdelingsledere og salgsavdelingen for å tilsikre samkjøring av anbud både kommersielt og operasjonelt.

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen. Det er avgjørende at du er koordinerende, løpende kommuniserer med alle involverte parter og at du er flink til å se utviklingsmuligheter samt forbedringspotensialer.

Hvem er vi?
DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 90 land og konsernet har mer enn 1.500 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt løsninger for prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkkonsern, med over 60.000 ansatte i vårt globale nettverk.
I Norge er vi ca. 400 ansatte i DSV hvorav ca. 60 i Air & Sea-divisjonen fordelt på fire lokasjoner. Rollen som Tender Manager vil være tilknyttet salgsavdelingen ved vårt kontor i Lillestrøm. Kontoret i Lillestrøm består i dag av ca. 40 dyktige medarbeidere.

Hva kan DSV tilby deg?
Som medarbeider i DSV Air & Sea AS får du mulighet for stor personlig utvikling og karrieremuligheter i et av verdens største og mest spennende internasjonale logistikkonsern. Vi har et arbeidsmiljø preget av høy kompetanse som våre medarbeider mer enn gjerne deler videre. Arbeidsmiljøet er både uformelt og inkluderende; du vi bli tatt godt imot og du får mulighet til å bli en viktig del av gruppen. Med stor driv og riktig innstilling er det store muligheter til å forme stillingens innhold og omfang, samt avdelingen og kollegaenes arbeidshverdag. Naturligvis tilbyr vi også konkurransedyktig betingelser.

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsskjema og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

Har du spørsmål om stillingen?

Send en mail til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.