DSV Air & Sea AS

Speditør/ Freight Forwarder – Sjøfrakt

Ønsker du en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern? Er du en dyktig speditør som brenner for internasjonal transport? Da bør du lese videre!

DSV Air & Sea Norge søker en energisk Speditør/ Freight Forwarder med erfaring fra sjø- og/eller biltransport, til vårt team i Stavanger (Sandnes). Vi opplever for tiden stor utvikling og økning i arbeidsmengde. Vi ønsker derfor velkommen en ny kompetent og motivert kollega inn i teamet.

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg liker å jobbe i et høyt tempo på jobb.
 • Jeg er en god kollega og blir motivert av at vi sammen skal oppnå best mulig resultat.
 • Jeg håndterer godt å ha flere baller i luften samtidig og er løsningsorientert, uten at det går på bekostning av detaljene.
 • Jeg kan beholde roen tross høyt arbeidspress og kan ta viktige avgjørelser samtidig som jeg yter god kundeservice.
 • Jeg jobber raskt med, har godt innsikt i og ikke minst interesse for bruk av software og IT-applikasjoner.
 • Jeg har solid innsikt i og erfaring med internasjonal transport og logistikk.
 • Jeg har bred erfaring med sjøfrakt og/ eller bilfrakt.
 • Jeg har gode kommunikasjonsevner og behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig.

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!


I rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • å utføre daglig operasjon inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger
 • å ha utpreget kundekontakt, både på telefon og mail
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører, innen både sjøfrakt og bilfrakt
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglige arbeid, inkludert fakturering til kunde og estimering av kostnader/ inntjening på dine sendinger

Dette en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen. Det er avgjørende at du har erfaring med internasjonal transport og logistikk og nødvendig at du har erfaring med sjø- og/eller internasjonal biltransport. Ettersom at vi i hovedsak jobber med kunder innen Oil & Gas er det en fordel om du også har innsikt i transport tilknyttet denne bransjen.

I ditt daglige arbeid må du være koordinerende og løpende kommuniserer med alle involverte parter i den aktuelle transporten. Det er også viktig at du er flink til å se utviklingsmuligheter og forbedringspotensialer, slik at vi til enhver tid kan yte best mulig service ovenfor våre kunder.  


Hvem er vi?

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 90 land og konsernet har mer enn 1.500 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt løsninger for prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkonsern, med over 60.000 ansatte i vårt globale nettverk.

I Norge er vi ca. 450 ansatte i DSV hvorav ca. 65 i Air & Sea-divisjonen fordelt på fire lokasjoner. Den ledige rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil være tilknyttet vårt kontor i Sandnes. DSV-kontoret i Sandnes består i dag av 12 dyktige medarbeidere, og ser frem til å øke ytterligere.


Hva kan DSV tilby deg?

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS får du mulighet for stor personlig utvikling og karrieremuligheter i et av verdens største og mest spennende internasjonale logistikkonsern. Vi har et arbeidsmiljø preget av høy kompetanse som våre medarbeider mer enn gjerne deler videre. Arbeidsmiljøet er både uformelt og inkluderende; du vil bli tatt godt imot og du får mulighet til å bli en viktig del av gruppen. Med stor driv og riktig innstilling er det store muligheter til å forme stillingens innhold og omfang, samt avdelingen og kollegaenes arbeidshverdag. Naturligvis tilbyr vi også konkurransedyktig betingelser.

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsskjema og skal inneholde både søknadsbrev og CV.


Har du spørsmål om stillingen?

Send en mail til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

 

Merk! Som følge av sommerferieavvikling vil søknader først bli evaluert i starten av august.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.