DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 55,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.dsv.com

Project Assistant

Project Management

1-års engasjement.

Er du nyutdannet og ønsker å starte karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern? Synes du prosjektlast høres spennende ut? Da bør du lese videre!
DSV Air & Sea Norge søker en nyutdannet og energisk Project Assistant til prosjektavdelingen ved vårt kontor i Bergen (Flesland).
 

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg liker at det er et høyt tempo rundt meg.
 • Jeg er flink til å ha flere baller i luften samtidig og er løsningsorientert, uten at det går på bekostning av detaljene.
 • Jeg kan holde roen tross høyt arbeidspress og kan ta viktige avgjørelser samtidig som jeg yter god kundeservice.
 • Jeg er nyutdannet og sulten på å starte karrieren innenfor et av verdens største transport og logistikkonsern.
 • Gjennom studiene har jeg fått solid innsikt i alle former for transport, både isolert og kombinert.
 • Jeg har gode kommunikasjonsevner og behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig.
 • Jeg har interesse for og god innsikt i bruk av software og IT-applikasjoner.

 

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!

 

I rollen som Project Assistant vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • å planlegge, koordinere og gjennomføre kundenes internasjonale sendinger
 • å ha utpreget kundekontakt, både på telefon og mail
 • å ha kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet og underleverandører innen både fly-, bil- og sjøfrakt
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i ditt daglige arbeid

Rollen som Project Assistant er ikke en «vanlig» 8-16 jobb. Dette en jobb hvor du må gjøre mange viktige beslutninger i hverdagen. Det er avgjørende at du er koordinerende, forstår viktigheten av å løpende kommuniserer med alle involverte parter og viktigst av alt; du må være på ballen til enhver tid!

 

Hvem er vi?
DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 90 land og konsernet har mer enn 1.500 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt løsninger for prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkkonsern, med over 60.000 ansatte i vårt globale nettverk.
I Norge er vi ca. 400 ansatte i DSV hvorav ca. 60 i Air & Sea-divisjonen fordelt på fire lokasjoner. Rollen som Project Assistant vil være tilknyttet prosjektavdelingen ved vårt kontor i Bergen (Flesland). Kontoret i Bergen består i dag av tolv dyktige medarbeidere. I starten av januar flytter vi inn i helt nye lokaler på Flesland.


Hva kan DSV tilby deg?
Stillingen som Project Assistant er et engasjement på ett år, med mulighet for fast ansettelse. Som medarbeider i DSV Air & Sea AS får du mulighet for stor personlig utvikling og mulighet til å starte karrieren i et av verdens største og mest spennende internasjonale logistikkonsern. Vi har et arbeidsmiljø preget av høy kompetanse som våre medarbeider mer enn gjerne deler videre. Arbeidsmiljøet er både uformelt og inkluderende; de vil ta deg godt imot og du vil få mulighet til å bli en viktig del av gruppen. Med stor driv og riktig innstilling vil du kunne være med på å forme stillingens innhold og omfang. Naturligvis tilbyr vi også konkurransedyktig betingelser.

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsskjema og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk av Luftfarttilsynet.

 

Har du spørsmål om stillingen?

Send en mail til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.