DSV Air & Sea AS

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 56,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.dsv.com

Operation Manager, Air & Sea Trondheim Area

Vil du være en del av noe som er 56,000 ganger større enn deg selv? For det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.  

Hvis du er en dyktig speditør, entreprenør og leder for egen agenda, som blir trigget av muligheten til å starte opp noe nært og lokalt, samtidig som du knytter aktivitetene sammen med det globale; Da bør du lese videre!  

De seneste årene har DSV Air & Sea være igjennom en solid vekst. Vi jobber hver dag for å ha våre kunder i sentrum, ved å ta ansvar for deres transporter og ha en proaktiv og løsningsorientert arbeidsmetode. Nettopp for å kunne være best mulig til stede for våre kunder, har vi besluttet å eskalere vår forretning i Trondheim.   

Per i dag er DSV Air & Sea divisjonen representert med en felles salgsressurs sammen med DSV Road. For etablering av en operativ avdeling ser vi derfor etter deg som er ønsker å bygge opp noe fra start, tar eierskap til kundene og oppgavene du står ovenfor og behandle det som det var ditt eget.  

Kan du kjenne deg igjen i dette? 

 • Jeg har entreprenør ånd og er dyktig til å se muligheter der andre ser begrensninger.

 • Jeg er en fremoverlent speditør med stor driv og arbeidskapasitet. 

 • Jeg er markedsorientert og en naturlig nettverksbygger, med stort engasjement for utvikling av kunder. 

 • Jeg trigges av muligheten til å få bygge opp, ta eierskap til og utvikle min egen avdeling. 

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å håndtere flere oppgaver parallelt. 

 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber svært selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid. 

 • Jeg har et brennende ønske om å skape resultater og anerkjenner at suksess er et resultat av teamarbeid. 

 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas. 

 • Jeg har solid innsikt i internasjonal transport og logistikk. Jeg har også bred erfaring med koordinering av sjøfrakt.  

 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt et av de skandinaviske språkene.  

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå! 

I rollen som Operations Manager vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære å:  

 • Ha ansvaret for all operasjonell aktivitet ved vår nyopprettede branch i Trondheim. 

 • Bidra til vekst på turnover og gross profitt i tett samarbeid med relevante nøkkelpersoner og gjennom oppbygning av en større kundebase lokalt i Trondheim og omegn. 

 • Ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger. 

 • Tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt. 

 • Opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.  

 • Ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser. 

 • Kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, inkludert fakturering til kunde og månedsavslutning.  

 • Være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt.  

Stillingen som Operations Manager i Tronheimområdet er nyopprettet. Du vil derfor få en stilling med store muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag, ta eierskap til avdelingen som den var din egen og å sette ditt preg på vår virksomhet. Vi søker derfor en ambisiøs entreprenør som er komfortabel med å sette seg i «førersetet». Du må ha et ønske om å bygge opp avdelingen inkludert utvikling av aktiviteter og kunder for å tilsikre vekst. Målet er at ansettelsen av en Operations Manager kun er den første av flere fremtidige ansettelser; med andre ord skal du bygge en eksistensberettigelse både for deg selv og for dine fremtidige kollegaer.  

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har solid kunnskap om internasjonal transport og logistikk, samt erfaring med koordinering av internasjonal frakt, fortrinnsvis sjøfrakt og flyfrakt. Det er en klar fordel om du har erfaring med å bygge aktiviteter fra tidligere, samt at nettverksbygging faller deg naturlig; både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I jobben treffes det mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se mulige forbedringsområder som bidrar til oppbygging og utvikling av den operative avdelingen. På denne måten skal vi sette oss i posisjon til å til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service.  

DSV i Norge 

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 65 i Air & Sea divisjonen.  

Stillingen er nyopprettet og vil være lokalisert i Trondheim. DSV Road AS har et etablert kontor med ca. 10 personer, som stillingen vil være samlokalisert med.  

Hva innebærer en karriere i DSV? 

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er mulighetene mange.  

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.  

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».  

Så bli med oss og «forward your career».  

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.  

Ansettelse i DSV Air & Sea forutsetter godkjent bakgrunnsjekk fra Luftfartstilsynet.

Har du spørsmål om stillingen?  
Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.