DSV Air & Sea AS

DSV Air & Sea AS er den del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 80 land og konsernet har mer enn 1000 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkselskap, med over 56.000 ansatte i vårt globale nettverk.

Project Manager Freight Forwarding

Vil du være en del av noe som er 56,000 ganger større enn deg selv? For det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.  

Så om du er en dyktig speditør som brenner for internasjonal transport og logistikk, og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre!  

Vår prosjektavdeling i Bergen opplever for tiden stor økning i arbeidsmengde og har derfor behov for å finne en energisk og erfaren freight forwarder som kan fylle rollen som Project Manager og dermed bidra til videre suksess. Det er viktig for oss at du har erfaring med koordinering av internasjonal transport og fortrinnsvis av spesialtransporter. Det øvrige som er viktig i vår bedrift, skal vi lære deg.  

Kan du kjenne deg igjen i dette? 

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske. 

 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid. 

 • Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid. 

 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas. 

 • Jeg har solid innsikt i internasjonal transport og logistikk. Jeg har også bred erfaring med koordinering av transporter for kunder (freight forwarding), og kjennskap til spesialtransport.  

 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt et av de skandinaviske språkene.  

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå! 

I rollen som Project Manager vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:  

 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger. 

 • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens forsyningskjede og at arbeidet utføres i henhold til våre QHSE standarder.  

 • opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.  

 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser. 

 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, inkludert fakturering til kunde.  

 • å være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt.  

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har erfaring med freight forwarding og solid innsikt i internasjonal transport. Det er også en klar fordel om du har erfaring med håndtering av spesialtransporter.  

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se mulige forbedringsområder som vil bidra til utvikling. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service.  

DSV i Norge 

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 75 i Air & Sea divisjonen.  

Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Bergen.  

Hva innebærer en karriere i DSV? 

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er mulighetene mange.  

Hvis du har den riktige driv, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.  

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».  

Så bli med oss og «forward your career».  

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV. Vi gjør oppmerksom på at ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.  

Har du spørsmål om stillingen?  

Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.