DSV Air & Sea AS

DSV Air & Sea AS er den del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 80 land og konsernet har mer enn 1000 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkselskap, med over 56.000 ansatte i vårt globale nettverk.

Er du nyutdannet og på utkikk etter en spennende jobb i Stavanger-området? DSV Air & Sea AS søker Freight Forwarder Assistant!

Vil du være en del av noe som er 56,000 ganger større enn deg selv? Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.

Vår avdeling i Sandnes trenger en ressurs som kan bidra til videre suksess. Om du nettopp er ferdig med studiene og klar for å starte karrieren i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre!

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg er meget lærevillig og er klar for å bygge opp min kompetanse innen fagområdet, sten for sten.
 • Jeg har stor interesse for internasjonal transport og logistikk og dette er en del av mitt nylig fullførte studieløp.
 • Min kommunikasjonsevne er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også et av de skandinaviske språkene godt.

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!


I rollen som Freight Forwarder Assistant vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og bidra til gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger (freight forwarding).
 • å tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
 • å opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, inkludert fakturering til kunde.
 • å være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt.

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har stor interesse for koordinering av internasjonal transport og logistikk. Det er en forutsetning at du har gjennomført en utdannelse med relevant studieretning.

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som har stor arbeidskapasitet og som er åpen for å lære alle elementene i spedisjonsfaget (både fly, sjø og bil), steg for steg. Vi ønsker at du er en fremoverlent og uredd person. Du evner å se mulige forbedringsområder som vil bidra til utvikling. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service.

 

DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 85 i Air & Sea divisjonen. Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Sandnes (Stavanger).

Hva innebærer en karriere i DSV?

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er mulighetene mange.

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».

Så bli med oss og «forward your career».

 

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV. Ansettelse i DSV Air & Sea forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.

Har du spørsmål om stillingen?

Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.