DSV Air & Sea AS

DSV Air & Sea AS er den del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 80 land og konsernet har mer enn 1000 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkselskap, med over 56.000 ansatte i vårt globale nettverk.

Sales Representative

Vil du være en del av noe som er 56,000 ganger større enn deg selv? For det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted. 

Vi er en bedrift i vekst og søker etter en Sales Representative som kan bidra med å fronte DSV i Bergen-området. Om du har et engasjement for internasjonal transport og logistikk og ønsker å utvikle din karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre! 

Kan du kjenne deg igjen i dette? 

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg er fremoverlent og uredd, med stor driv. Jeg er en naturlig nettverksbygger i møte med andre mennesker. 
 • Jeg er resultatorientert og kommersielt anlagt. Kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg har stor interesse for internasjonal transport og logistikk og erfaring, ideelt sett med noe erfaring fra fly- og sjøfrakt.   
 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også et av de skandinaviske språkene godt.  

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå! 

I rollen som Sales Representative vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:  

 • identifisering av mulige kunder i henhold til definerte mål og prioriterte kundesegmenter 

 • oppsøkende nysalg ovenfor nye kunder, inkl. gjennomføring av kundemøter 

 • å kontinuerlig fokusere på optimaliserte løsninger og identifisere utviklingspotensial hos eksisterende kunder, inkl. mersalg 

 • å opprettholde proaktiv dialog med kunder, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta deres lojalitet til DSV gjennom profesjonell håndtering.  

 • å ha løpende dialog med våre operative avdelinger og viktige stakeholders i organisasjonen for å tilsikre konkurransedyktige betingelser. 

 • å holde deg oppdatert på markeds-, konkurranse- og leverandørsituasjon til enhver tid 

 • oppdatering av informasjon i CRM-systemet, vedlikehold av avtaler, utforming av tilbud og presentasjonsmaterialet  

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har stor interesse for internasjonal transport og logistikk. Om du har erfaring med dette fra tidligere, er det en fordel.  

Dette er en jobb som er preget av stor grad av tillitt og frihet innenfor definerte rammer. Du vil ta mange viktige avgjørelser i hverdagen og kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se muligheter, utviklings- og forbedringsområder. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service og optimaliserte løsninger. 

Det er viktig at du er en fremoverlent person som lett kommer i kontakt med nye mennesker. Du må være uredd og ha stor indre driv.  

DSV i Norge 

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 85 i Air & Sea divisjonen. Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Bergen.  

Hva innebærer en karriere i DSV? 

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er mulighetene mange.  

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.  

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».  

Så bli med oss og «forward your career».  

Har du spørsmål om stillingen?  

Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan. 

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV. Ansettelse i DSV Air & Sea forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.  

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 56,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.dsv.com