DSV Air & Sea AS

DSV Air & Sea AS er den del av det dansketablerte DSV konsernet. I dag har DSV tilstedeværelse i mer enn 80 land og konsernet har mer enn 1000 kontorer, terminaler og lagre verden over. DSV tilbyr globale transport og logistikkløsninger, samt prosjekt og spesialoppdrag. DSV er nå verdens 4. største transport og logistikkselskap, med over 56.000 ansatte i vårt globale nettverk.

DSV Air & Sea AS søker Freight Forwarder, Air Import

Er du klar for nye utfordringer i et ambisiøst arbeidsmiljø? DSV Air & Sea AS søker Freight Forwarder, Air Import.

Vil du være en del av noe som er 56,000 ganger større enn deg selv? Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise for å koble verden sammen og samtidig sette ditt preg på vår virksomhet.

I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de ansatte bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.

Vår fly import avdeling har opplevd solid utvikling og har derfor behov for en energisk freight forwarder som kan bidra til videre suksess for teamet. Det er viktig for oss at du har noe erfaring fra bransjen og trives godt i en operativ og kommersiell rolle. Vi ser frem til å ønske velkommen en ny kompetent og motivert kollega inn i teamet. Så om du ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre!

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg har erfaring med internasjonal transport og logistikk, og ønsker å utvikle meg videre innenfor dette området.
 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker et av de skandinaviske språkene svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt engelsk.
 • Jeg synes direkte kundekontakt er motiverende, og er dyktig i dialogen med nye og eksisterende kunder.
 • Jeg er flink til å bygge relasjoner og trives med å utvikle egen kundeportefølje (i samarbeid med salgsteamet). Jeg gir mine kunder en «Red Carpet Service».

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!

I rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger.
 • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
 • opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige løsninger.
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, i tillegg til ansvar for priser ut mot egen kundeportefølje.
 • å være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt.

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har erfaring med og interesse for internasjonal logistikk. Det er en fordel at du har noe erfaring med kommersiell aktivitet, som for eksempel å avholde kundemøter.

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se mulige forbedringsområder som vil bidra til utvikling. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service.

DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 85 i Air & Sea divisjonen.

Stillingen er tilknyttet vårt hovedkontor i Lillestrøm.

Hva innebærer en karriere i DSV?

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er mulighetene mange.

Hvis du har den riktige driven, talent og trives med ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».

Så bli med oss og «forward your career».

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

En eventuell ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter at du får godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.

Har du spørsmål om stillingen?

Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 56,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.dsv.com