DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Freight Forwarder, Air Export

Vil du være en del av noe som er 75,000 ganger større enn deg selv? Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted. 

Om du er en dyktig speditør som synes internasjonal transport og logistikk er spennende, og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre! 

DSV og vårt lokale kontor i Sandnes har de siste årene hatt en solid utvikling og vi fortsetter vår vekstreise fremover. Vi har derfor et behov for å utvide vårt flyfraktteam i Sandnes med en energisk og erfaren freight forwarder som kan bidra til videre suksess. Det er viktig for oss at du har erfaring med internasjonal flyfrakt, det øvrige som er viktig i vår bedrift, skal vi lære deg. Vi ser frem til å ønske velkommen en ny erfaren og motivert kollega inn i teamet. 

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg er en god kollega, samarbeider godt og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg har solid innsikt i internasjonal transport og logistikk. Jeg har også bred erfaring med koordinering av flyfrakt.
 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt et av de skandinaviske språkene. 

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!

I rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære: 

 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger.
 • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
 • opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, inkludert fakturering til kunde.
 • å være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt.

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har erfaring med koordinering av internasjonal flyfrakt og solid kunnskap om internasjonal transport og logistikk. 

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se mulige forbedringsområder som vil bidra til utvikling. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service. 

DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 85 i Air & Sea divisjonen. Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Sandnes, og vil være en del av et veletablert og kompetent team. 

Hva innebærer en karriere i DSV?

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange. 

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers». Så bli med oss og «forward your career». 

Har du spørsmål om stillingen? 

Send en epost til Karin Bakkeland-Hansen (karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.