DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Senior Operations, Teamleader, Marine Logistics

Vil du være en del av noe som er 75,000 ganger større enn deg selv?

Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.

Så om du er en dyktig speditør som synes internasjonal transport og logistikk er spennende, og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre!

 I DSV ønsker vi å videreutvikle våre talenter og gi dem nye muligheter internt når de oppstår. Vår team leder for Marine Logistikk i Bergen går nå over i en ny intern rolle. Dermed leter vi etter en energisk og erfaren speditør som kan fylle rollen og bidra til videre utvikling og vekst mot ytterligere suksess. Det er viktig for oss at du har erfaring med internasjonal sjøfrakt, det øvrige som er viktig i vår bedrift, skal vi lære deg. Vi ser frem til å ønske velkommen en ny erfaren og motivert kollega inn i teamet.

 

 Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg er en god kollega, samarbeider godt og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg er en god teamleder som jobber til det beste for både arbeidsgiver, teamet og kundene.
 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg har solid innsikt i internasjonal transport og logistikk, inkludert koordinering av frakt.
 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt et av de skandinaviske språkene.

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!

 
I rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • å lede og motivere marine logistikk teamet i Bergen gjennom et tydelig resultatorientert perspektiv.
 • daglig operativt ansvar for avdelinge, tilsikre tydelige mål for de ansatte og tilpasse arbeidsbelastning og prosesser til det beste for teamet.
 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger.
 • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
 • opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid, inkludert fakturering, forecasting og rapportering.

For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har erfaring med koordinering av internasjonal frakt og solid kunnskap om internasjonal transport og logistikk. Vi ønsker at du har et kommersielt mind set for å bidra til utvikling av kundeporteføljen og evner å se mulige forbedringsområder. Det er også en fordel om du har erfaring med praktisk ledelse, evner å jobbe under høyt arbeidspress og er trygg på å ta vitige beslutninger. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service.

 

DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV Panalpina-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, hvorav ca. 85 i Air & Sea divisjonen.

Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Bergen.


Hva innebærer en karriere i DSV?

Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange.

 Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.

 Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers».

 Så bli med oss og «forward your career».

 
Har du spørsmål om stillingen?

Send en epost til Preben Heggstad (preben.heggstad@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

 Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.