DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Freight Forwarder, Aerospace

Vil du være en del av noe som er 75.000 ganger større enn deg selv?

Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet.

I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.

Vi skal utvide vår Aersopace-avdeling og søker etter en Freight Forwarder som kan bidra til avdelingens videre suksess i Norge.

Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg trives med å arbeide i et høyt tempo og er god til å multitaske.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert.
 • Jeg er god på å bygge nettverk og er opptatt av å sette kunden i fokus.
 • Jeg er opptatt av å skape resultater og vet at teamwork er veien til suksess.
 • Jeg har erfaring innen international transport og har kjennskap til koordinering av flyfrakt.
 • Jeg kommuniserer godt, og snakker og skriver flytende engelsk. Jeg behersker også et av de skandinaviske språkene.

Hvis dette er deg så håper vi at du søker stillingen!

I denne rollen forventes det at du:

 • tar eierskap til kunden og den daglige driften; Planlegging, koordinering og utførelse av internasjonale sendinger for aerospace-kundene.
 • bidrar til at kundens vareflyt håndteres profesjonelt.
 • har en proaktiv dialog med kundene, tilbyr første klasses service og bidrar til kundelojalitet.
 • har utvidet kontakt med agenter, underleverandører og søsterselskap internasjonalt for å sikre et konkurransedyktige tilbud.
 • har høyt fokus på å være kostnadseffektiv.

For å lykkes i rollen er det viktig at du har erfaring med å koordinere flyfraktsendinger samt kjennskap til internasjonal transport og logistikk.

Vi leter etter deg som ser muligheter for forbedring og utvikling, slik at vi alltid kan tilby kundene den beste service.

Arbeidstiden er på dagtid, men du blir del av en rullerende vaktordning med vakter på ettermiddag, kveld og helg.

DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 500 ansatte i Norge, hvorav ca. 100 i Air & Sea divisjonen.

Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Oslo, og vil være en del av et veletablert og kompetent team.

Hva innebærer en karriere i DSV?

Som medarbeider i DSV er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell.

Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange.

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale.

Spørsmål?

Ta kontakt med Ole-Kristian Vikan (Ole-Kristian.Vikan@no.dsv.com).

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.

Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.