DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Sales Coordinator, Telesales

Vil du være en del av noe som er 75.000 ganger større enn deg selv? 
Det er nemlig så mange kolleger du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.
 
Om du er en dyktig kommersiell profil, som synes internasjonal transport og logistikk er spennende og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre!

DSV Air & Sea divisjonen i Norge er på en solid vekstreise! Vi skalerer nå opp vårt kommersielle fokus og utvider vår salgsorganisasjon. Derfor er vi nå i en svært spennende posisjon, hvor vi har en nyopprettet stilling som Sales Coordinator, Telesales i vår Field Sales avdeling ved hovedkontoret i Oslo. Dette er en viktig rekruttering, som skal understøtte den solide vekstreisen vi er på og aktivt bidra til å sikre at vi følger en tydelig definert strategisk retning. Som Sales Coordinator, Telesales i Field Sales vil du ha en viktig rolle i DSV Air & Sea hvor du skal drive en viktig del av vår salgsprosess og støtte Field Sales organisasjonen med å identifisere samt booke kundemøter. Videre vil du være et viktig støtteapparat i vår spot rate quotation prosess. Det er også en klar forventning om at du som Sales Coordinator, Telesales jobber tett sammen med våre Field Sales ansatte, slik at vi møter kundene som ETT selskap; velkoordinert og effektivt!

Med vekst og utvikling i fokus ønsker vi å styrke vår posisjon til å kunne tilby våre kunder solide løsninger for deres transport og logistikkbehov. Vi har kunden i sentrum hver dag, og jobber konstant for å kunne tilsikre at våre kunder blir møtt med høy kvalitet og tett oppfølging i deres samarbeid med DSV.


Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg er uredd og nysgjerrig – et nei er bare en mulighet for å forsøke med en annen inngangsvinkel.
 • Jeg trives med å jobbe på telefon og mail  og mestrer godt en hektisk hverdag.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert, samt setter min stolthet i å levere arbeid av høy kvalitet og med god struktur rundt meg.
 • Jeg er selvgående, proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid. 
 • Jeg er fremoverlent med stor indre driv. 
 • Jeg er genuint opptatt av å skape resultater gjennom felles måloppnåelse. Suksess vil jeg feire sammen med mine kolleger. 
 • Jeg er en god kollega som samarbeider og kommuniserer effektivt. Det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid, hvor alle roller er like viktige.

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!


I rollen som Sales Coordinator, Telesales vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære:

 • konstant kundefokus hvor du driver en viktig del av vår salgsprosess for å identifiserer kunder. 
 • telemarketing hvor du ringer kunder for å booke møte for dine kolleger fra Field Sales.
 • å aktivt jobbe sammen med Business Relationship Manager samt Field Sales for å sikre en høy kundeaktivitet i de små og mellomstore kundesegmentene, primært relatert til nysalg. 
 • å aktivt bistå Field Sale organisasjonen i forbindelse med spot rate quotation prosessen samt oppfølgning. 
 • å tilsikre at både du og dine kollegaer i avdelingen lever opp til våre KPI’er og at disse rapporteres ihht. våre rammer inn i vårt CRM system.

For å lykkes i rollen er det en forutsetning at du er ansvarsbevisst og selvgående samt har en uredd og nysgjerrig tilnærming til utførelsen av oppgavene. Blir du møtt med et nei, så ser du det bare som en mulighet til å tilnærme deg kunden fra en ny vinkel. Du skal være «sulten», men du skal også ha innsikt i hvordan kundetilnærmingen skal gjennomføres – ingen kunder kan behandles likt. 

Vi ser etter en med stor arbeidskapasitet og som har en evne til å lett komme i kontakt med nye mennesker, primært via telefonen. Videre må du evne å se muligheter og utnytte disse ved å være fremoverlent, slik at du spiller dine kolleger gode. Din suksess avhenger av om dine kolleger lykkes i møte med kunden i de møter du har identifisert og koordinert. 

På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at både du og dine kollegaer har en god arbeidsplass preget av trivsel og trivelige rammer. 

Stillingene rapporterer til Manager, Business Relationship – en nyopprettet stilling som vil bli ivartatt av en positiv, senior profil med mange års erfaring fra både bransjen og salg. 

 
DSV i Norge
DSV Norge er en del av det dansketablerte DSV-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 550 ansatte i Norge. Stillingene er tilknyttet vårt hovedkontor på Alnabru i Oslo 

DSV Air & Sea har etablert et nytt og flott hovedkontor i totalrenoverte lokaler i Alf Bjerckes vei på Alnabru. Felles for våre lokasjoner er å skape en arbeidsplass for våre ansatte preget av god atmosfære og høy trivsel. Det skal også være en plass som våre kunder har et ønske om å besøke, hvor de kan merke vår positive energi og høye aktivitet. Med andre ord; vår bedrift er i full fart fremover! 

Hva innebærer en karriere i DSV?
Som medarbeider i DSV Air & Sea vil du være en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange. 

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale. 

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers». 

Har du spørsmål om stillingen? 
Send en epost til Aud-Lise Jonassen (Manager, Business Relationship) audlise.jonassen@no.dsv.com så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan.

VIKTIG:
Før du sender oss en søknad, så ønsker vi at du ringer Aud-Lise Jonassen og tar en liten prat:
Tel. 91881516. 
 
For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.  

NB: Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet. 
 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.dsv.com